Navarrette-Nàjera-Azofra n.24 km

Loistopaikka Navarette ja El Cántaro! Matkaan lahdimme klo 7.30.
Illalla opimme uutta eli ei mennyt paiva hukkaan: Lihapullat voi keittaa kulhossa vedessa kypsaksi mikrossa kuin kananmunatkin. Kosovossa Nato-joukoissa elakkeella oleva berliinilainen opetti taman…kova oli kehumaan naisillaan: 36 vuotias brassi-tyttoystava+Alaskassa yksi ”vaimo”, toisella caminolla, kavelee mahottomia matkoja ja muutenkin tehnyt yhta sun toista— sanoin jo miehelle, etta nyt rauhoitu kehujen kanssa! Nauroi isosti ja jatkoi muittamutkitta kehumistaan:) Nyrkin kokoinen lihapulla oli kuitenkin kelpo kamaa!
No niin…alkupatka Ventosan kylaan oli niiin tylsa…minusta vaan on vaarin, etta me tallaajat joudumme tallaamaan motarin vartta kuunnellen moottorinmelua ja naemme ihan samat maisemat kuin halvatun autoilijat!!!!!! EI OO REILUA EI!
Ventosassa kunnon kahvit ja patongit ja sitten reitti taittuikin viiniviljelmille kuin vastauksena kiukutteluihini!

Huutelin papalle, joka meni viljelmille ”Muchos muy bien viño para mi para Finlandia”!! Aaah…Finlandia…si…kehui sadosta tulevan hyva tana vuonna, jotta riittaa meille suomalaisillekin —huonoa on se, etta euroja tulee ainakin triplasti hintaan, kun ostan pullon Suomesta, kun joisin sen taalla! Aijai!
Nájerassa soimme salaatit ja jos sinne mielitte yoksi, niin tallatkaa ruman uuden kaupungin ohi yli ”rio Najerillan” vanhaan kaupunkiin…siella ne Alberguetkin sijaitsevat ja oli oikein houkuttelevan nakoista!.
Me jatkettiin kuitenkin viela noin 6 kilsaa viiniviljelmia ja lampaita katsellen Azofraan. Sateen tihkua ja tuulta riitti koko ajan ja virkeessa saassa jaksoimmekin tallata hyvin. Alberque Municipalissa saimme kahden hengen loosin 7 euroa/hlo, lammin suihku ja Ari pesee konepyykkia, kun mina bloggaan:)


Lahdettiin kylille syomaan ja tarjolla kolmen lajin menu peregrino: ”Que rico!” Loistosafkaa kympilla per hlo ja mukana pullo paikallista Riojan loistopunkkua!
MIINUKSET talta paivalta: avasin bootsit ja huomasin heti sukan riisuessani, etta sideharso-teippaukset pursuaa verta—ja taas pikkuvarvas on— no se on kuin ”pisaratomaatti”. Tohtorin vanhat reiat ovat menneet umpeen ja taas ollaan verta pullollaan. INHOTTAA! Mokoma turha varvas kiusaa minua, kun muuten matkanteko sujuisi hyvin –noh..Arin polvi tietty aina vihoittelee, mutta se saa ansaitun levon nyt mun varpaani kanssa…huomenna on hankittava taas lekuri…..rrrkkkkle!!!!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s