Puente de la Reina-Estella-Villamayor de Monjardin-Los Arcos- Lodroño-Navarrete

Aika menee kuin elokuvissa…ajantaju katoaa…toisaalta olo on taalla nautinnollista.

En tykkaa siita, etta reitti kulkee joskus liikaa maanteilla —paikoissa, joihin paasee muutenkin kuin kavelemalla! It´s so unfear that people from cars can see same scenery as us !!

Vaelluksilla osa fiilista on just siina, etta sinne missa tallaat, ei paase kuin tallaamalla ja siksi just ne maisemat on vain meille vaeltajille painavine rinkkoineen!! Taalla ei tuota efektia aina ole…. Tiet on toki aikojen kulussa rakennettu helpottamaan Pyhiinvaeltajien kulkua. Ajatusta on ollut, mutta  ei se minua silti viehata.
Paljon hyvaa, vahan huonoa:)

Lisäys matkan jälkeen: ”Aamulla huutelin Stellalle ym ikkunasta ja sanoin, etta perästä tullaan. Mulla ei ollut bootseja silloin jalassa…ja eika tullutkaan, kun ei jalka niihin mahtunut. Nilkutin Puentelle ja sattui niin halvatusti…vastaantullut mummo kertoi bussin lähtevät 20 minsan kuluttua Estellaan eli kyytiin!! Estellasta ostin uudet kengät, joilla pystyin jatkamaan matkaa..huh. Eteenpäin! ”
Estellan jalkeen Irachen luostarin viinilahde – La fuente del Vino OLI KIINNI! Siita on tehtava reklamaatio!!! Grande katastroof! Yhteispaheksuntaa harrastimme fillaristien kanssa… joo..vesihana toimi..kiva kiva..kuka ilmaista vetta kaipaa!

No maisemat ok ja tie ei ole silmin nahtavissa… kuljimme lapi  viehattavan Villamayor de Monjardin.
Los Arcosissa yota oikein Hostel Sutxessa–illalla soimme siella Menu Peregrinon—omistaja oli jonkin sortin boheemi puuseppa—tehnyt formula-autonkin=ferrarin puusta. Ilmeisesti kuuluisakin. Velipoika tuli kokiksi. Sain alkuaruoaksi omituisen papusopan, jossa croritzon palasia ja jonkin elukan nahkaa—no en tieda enka tahtonut tarkempia faktoja tietooni, mutta hyvaa oli. Pari kannua viinia, konsultointia saksalaisille jalkiruokavalinnoissa ja nukkumassa ennen klo 22.oo.

Aurinko vaan porottaa ja porottaa! Juu-u..helteeksi tata kutsutaan!  Tallataan, tallattaan..ei mainittavaa…

Seuraava suurkaupunki Logroño ei ole meita varten olemassa…liian iso kyla..eijei…

Logrono. Liian iso meille, matka jatkuu kohti pienuutta...

Logrono. Liian iso meille, matka jatkuu kohti pienuutta…

..mutta nyt aukeaa auvoinen maisema eteen ja aivan huippu ihana kyla Navarrete!!!!!
Taalla asetumme Albergue El Cantaroniin, jonka omistaja rouvan tietokoneella hänen keittiössään sain kirjoiteltua tanne taas jotakin humppaa–.- Pidamme lunkkipaivan aina kun seuraava 100 kilsaa on taynna–nain paatimme.


Hyva Patio Bar, jossa viinit+oluet ja Bob Dylanin musaa–illalla menemme Misaan eli messuun klo 20…kirkko on niiiiiiiiin kaunis… ehka jopa kauniimpi kuin Puente la Reinan. Ei nyt sentaan…
Muy Bien! Taalla on ihmisen hyva olla.

Advertisement

4 ajatusta artikkelista “Puente de la Reina-Estella-Villamayor de Monjardin-Los Arcos- Lodroño-Navarrete

 1. Estupendo mis amigos! Ihana, tää on ihana tää sun blogi! Rötsin jamulin tabletin sänkyyn, jotta voin lukee tätä rauhassa.. Kaveri kattelee yllätys, yllätys jääkiekkoo.. Hitsi suomi taitaa hävitä tsekille.
  Toivottavasti teillä molemmilla on kuitennii varpaat ja muutkin paikat ainakin suht kondiksessa!!
  Ja muistakaa välillä pussailla kaaaa.. Ainaskin niiden poikien ilox ! Kansainvälistä meininkiä teillä siellä.. Mä haluun Espanjaan kaaaaa!!!! Muchos besos!!! -mancikki

  Tykkää

  • Muuuchoos graciias mi amigos! Oijoi….Ari karsii kun ei nae latkaa, vaikka olen yllyttanyt vaatimaan baareissa etsimaan latkakanavan! Hihhei!
   Muchos pesos! Sama linja jatkuu:)

   Tykkää

 2. Reissu näyttää sujuvan kai aika odotusten mukaan. Toi sun varvas kuulostaa huolestuttavalle – toivottavasti doctor tiesi, mitä teki… Ootte te aika sissejä kun siellä dallaatte. Huomenna vien qashqain Krisulle vaikka kyllä siellä pidempäänkin kruisailisi. Mukavaa matkan jatkoa ja ei kun tossua tossun eteen! Arille terkkuja ja tsemppiä molemmille! Reiska

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s