Hola aurinko!!!!! Sekaisin ihanasta lammosta!

Matka on jatkunut ja voi jessus mun varpaat laulaa hallelujaa!!! Niille tama on siis pyhiinvaellusmatka!
Heh… no myonnetaan..surkea vitsi! Nyt verta valuu ja vasuri jalan kahdesta reunavarpaasta… oikea pikkuvarvas tihkuu viño tintoa ja vasen vino blancoa —tai hieman rusahtavana!
En tieda enaa missa ollaan ja miten on tultu, mutta paljon ja hyvin.

Hontanaksessa pesetimme KAIKKI pyykkimme…palelin yoasussa alabaarissa ja Ari shorteissa, mutta kun saimme ihanan puhtaat ja kuivurin kuumat vaatteet paallemme, niin se palkitsi.
Iltaa vietimme Eddien kanssa..Eddie from Ireland. Asustaa Belfastista etelaan 20 kilsaa…hyvat keskustelut sain aikaiseksi, kun yritin pilkata britiksi:)
Sellainen matala hhooooojooijjjjoijoi huudolla aloittaa Eddie puheet…

Majapaikat vain kuulkaa tayttyvat ja jos sun on jaatava pikkukyliin yoksi -ja tietty onkin, kun suuria kylia on harvakseltaan, niin klo 15 on joka peti buukattu! Uskomatonta. Ja nyt ei ole tukkoisintakaan?!
Jos uupuneena on seuraavaan kylaan matkaa 10 kilsaakin, niin se tuntuu mahdottomalta rastilta joskus ja ei taalla ole busseja eika edes takseja.
Jostakin kylasta ilman paikkaa jaaneet tilasivat kimppataksin. Taksi tuli aika kaukaa porukat hakemaan… ja albergueissa kylla kaivavat kaikki patjat varastoistaan ja majoittavat kulkijat kuin parhaiten pystyvat, mutta jossain kohtaa nekin paikat tayttyvat….

Mutta silti olemme paattaneet ettemme ala etukateen buukkaamaan paikkoja. Se ei ole jotenkin pelin henki…johdatuksella, hyvalla tsagalla, vahvalla uskolla asiaan etenemme. Luottavaisina siihen, etta asioilla on  tapana jarjestya!

Toimituksen jälkihuomautus: En muuta nyt kotonakaan otsikkoa…ihanasta lämmöstä?? Joo, aurinko pilkisteli, lämpötila oli jo ehkä yli + 10, mutta mutta..? Pää on mulla ollut ilmeisen sekaisin jostakin…heh:)

 

Advertisement

2 ajatusta artikkelista “Hola aurinko!!!!! Sekaisin ihanasta lammosta!

  1. Täytyy toivoa koti-Suomeen lämmintä ja poutaista suvea, sillä jollakin taitaapi tulla jollekin sandaali-/varvastossukesä 🙂 Ihan huolestuttaa sun prinssinakkien tilanne. No – onneksi näyttää kuitenkin huumori olevan tallella ja reissu sujuvan mukavissa merkeissä. Täällä kaikki ok, myös J-kylässä, sieltä terkkuja myös.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s