Roncesvalles-Larrasoaña 27 km

 

Rankka reitti! Siis nuo alamaet…varpaat ovat jotenkin muussina ja Arin polvi laulaa hallelujaa!

Sama ilmio kuin aiemmin…aina kun kavelimme suojaista etela rinnetta niin soijaa pukkaa….ja pohjoisen puolella tuuli on kalsa ja taas on olo, etta vaatii vaatetta enemman!
T-paita riitti ja kuitenkin pitkat housut jalassa matka taittui ja paljon tuttuja matkan varrella. Kanadalainen Maureen jai jo Zubiriin yoksi…en ihmettele..me puskimme Larrasoañaan ja kirjauduimme Albergue de Larrasoañaan yoksi ja 6 euroa aper nuppi. Aikas alkeellinen oli majoitus.

Onneksi samassa tuvassa oli Schalkesta oleva Saksalainen pariskunta —mies lupasi kannustaa Teemu Pukkia seuraavaksi kun menee matsiin! Lisaksi etela-Afrikkalainen Bella: hauska, kova aaninen (kirjoitan erikseen kun puuttuu nuo pisteet..) naururyppyinen nainen ja britti aiti ja tytar, jotka asuvat San Josessa Jenkeissa, tytar tahtoi valmistujaislahjaksi taman reissun ja mutsin mukaan. Mutsi manasi hieman, etta meni kyselemaan toivetta! Lisaksi Frank: espanjalainen joka hankin asuu jenkeissa Kaliforniassa.
Illallisessa Menu de peregrinolla oli hauskaa tassa porukassa…lisukkeena Etela-Korealainen eläkkeellä oleva entinen pankkiiri Thjong, joka todella tykkaa punaviinista ja jo 800 km kavellyt ranskis, jonka nimesimme Spockiksi:) Britti isa+poika duo ovat liikkeella ilman aikataulua -ei siis edes paluulentoa buukattu. Isa on elakkeella ja noin-suunnilleen mun ikainen poika kertoi voivansa olla pidempaankin duunista veke! Ehkapa mekin joskus samalla tyylilla….

 

Oli hauska ilta! Kolmen ruokalajin menuu viinilla oli loistava ja maksoi 8 euroa per nuppi.
—sori–korjaan kirjoitusvirheet ja laitan kuvia ym kun olen kotona:)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s