Varmisteluja Caminolle…

xx 004Akateemisesta ostimme  karttakirjasen(11.90e), joka aukeaa A5 aukean kokoon päiväreittiehdotuksineen, refugio tietoineen ja reitin korkeuserotkin kertoen. Opas kattaa koko reittimme eli tämän kirjasen mukaan 777 km.  Vaelluspassitkin, joilla pääsemme refugioihin yöpymään tilasimme etukäteen. Ne saamme ehkä reilun viikon kuluttua.
Lentomme on n. 3 viikon kuluttua Ranskaan Toulouseen, josta varasimme hotellin rautatieasemaa vastapäätä (60e).
Viikko sitten lauantaina ostimme junaliput Toulouse-Bayonne-Saint Jean Pied de Port (SJPP) (79.20e kahdelta) ja jo torstaina posti kantoi liput kotiin! Ranskan VR on nopea.

Buukkasin majoituksen myös kävelyn aloituspaikasta eli Ranskan baskimaassa sijaitsevasta Saint-Jean-Pied-de-Portista eli mun suomentamana ”Pyhän Jaakon kävelyn satamasta”. Muuta ei enää fiksailla etukäteen, sillä asioillahan on tapana järjestyä.

Justiinsa ompelin harsokankaan reunoja eli nyt on uudet kylpy -ja kasvopyyhkeet molemmille valmiit.
Varustehankintoja ei juurikaan ole tarvinnut tehdä. Onneksi! Hatut…rakkolaastaripaketit ja nilkkateippirulla –pieniä juttuja. Kalliimmat releet on ok eli olemassaolevilla edetään. Kevyempää rinkkaa pohdin, mutta inhoan tavarapaljoutta kotona. Oon hyvä pakkaaja ja mulla on pikemmin liika vähän kuin liikaa tavaraa mukana, siksi jatkan onnellisena edennyttä eloani Vauden 55 litraseni kanssa- paino 2.2 kg.

Ai niin…arvatkaapa mitkä pakkaan tälle reissulle rinkkaan? Ei-jei…kun korkkarit tietty:) Ja kaveriksi kevyen puuvillamekon+leggisit. Mua liki vuoden vaivannut kivulias luupiikki parani helmikuussa, mutta jotakin outoa jalassa vielä on…kiilakorolliset kevyet punosavokkaat lähtee mukaan hoitokengiksi illaksi. Jos jalka ei kipuile, niin lahjoitan ne paikalliseen Fidaan:) Tällä eksotiikalla edetään!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s