Vinkki kommentointeihin ja muutama kaupanpaallinen muuhunkin…

En jostakin syysta paase facebookkiin eli jos tahdotte kommenttinne olevan joskus vain viesti meille privaatisti, niin merkatkaa alkuun PRIV, niin en julkaise sita blogissa, vaan luen sen issekseni..paitsi, etta kun samasta osoitteesta tulee uusi kommentti, niin se taitaapi julkaistua automaattisesti…nooh. Enka ilmeisesti paase vastaamaan julkaisemattomaan kommenttiin, mutta ei haitanne.

Burgosissa oli piuhat niin, etta paasin lisaamaan kuviakin muutaman…mutta useimmiten nama koneet ovat kolikkokoneita ja suht vanhaa konekantaa. Taallakin vain yksi tietsikka, mutta monillahan on omat tabletit ym wifit taskussa ja muistaakseni wifi on ollut joka alberguessa 🙂

VINKKI reissaajille: AINA jos tuntuu, ett´jokin vaivaa tai kolottaa, niin siihen on reagoitava heti! Siis heti!
Nyt olemme kohdanneet ihmisia, joilla reissu jaa kokonaan kesken ja se vaihtoehtohan ei edes tuppaa tulemaan pieneen mieleenkaan!
Amerikkalaisnainen Washingtonista -mun ikainen suunnilleen. Aloitti matkansa Ranskasta kuten mekin ja Santo Domingossa jalka turposi pahasti polvesta alaspain ja kivut oli kovat. Tuli bussilla kanssamme Burgosiin ja vietti sairaalassa paivan. Tuomio oli surullinen. Ei kavelya enaa, muuten muuttuu kriittiseksi. Pikkaisen tirautin minakin siina, kun kertoi tuomion itkien ja halattiin ja juteltiin.
Eilen aamulla kertoi nyt olevansa jo paremmin sinut tuomion kanssa ja kertoi, etta ei enaa vollota. Voi raasua. On ollut yhteydessa poikaansa ja jarkkaavat nyt paluulentoa kotiin. Toki odottaa nyt kavelevaa ystavaansa, joka ilmeisesti jatkaa yksin lopun matkaa…

Tanaan kaksi sveitsilaisnaista lahtivat takaisin Burgosiin sairaalaan. Toisella jalka ihan uskomattoman tiukan turvoksissa ja punoittava. Diabetes lienee osasyy vaivaan. Elakelaisina naureskelivat, etta eipa ole kiire. Ihania naisia!

Ned Texasista aloitti kavelyn myos Ranskasta..Pampolassa umpisuoli leikkaukseen ja aloitti matkansa nyt samaan aikaan Burgosista hitaasti edeten…NedtheFed parjaa. Onneksi leikkaus meni tahystyksena –avoleikkaus olisikin ollut ehka se stoppi!

Pidetaan huoli itsestamme ja toisistamme!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s