Ei montaa askelta Santiagoon…..

Taalla on helle! Jee…jo kahdeksalta aamulla vahennettiin vaatteet. Galiciassa sataa aina! Ei vaan onneksi pida paikkaansa!
20 kilsaa meni helteessa, ihan ok reitin ja eukalyptyspuiden tuoksussa mainiosti!
Kaikki taivalsivat hyvantuulisina… ja hihkuivat toisilleen Buen Caminoa naureskellen.
Yks saksalaiskundi naytti kuinka paljon on laihtunut, mutta outoa…ei me olla!!?????? Jokin vika meilla elimistossa!?
Se on kuulkaas nyt todistettu, etta vaikka tallaat joka paiva 10 kiloa selassa kilometritolkulla, niin se vain ratkaisee, mita suusta alas laitat:) Mutku on niiiin hyvaa ruokaa ja juomaa….mutku…
Nooh…ehka 200 grammaa on sulanut mollemmilta.Heh.
Ihana kelta-vihrea lisko nahtiin tanaan ja kaikki ”peruselukat” ollaan bongattu: lehmat, kissat, koirat, kukot, kanat, lampaat ja hepat.
Matkalla salaatit, viñoa lasillinen ja grande olut…
Saavuimme O Perrouzoon (Arca) hintsusti ennen klo 13.00. Mun olisi ihan hirveesti tehnyt mieli jatkaa matkaa, kun sita on niiiiiiiin vahan jaljella!  Mutta nyt ei hatailla, kun on kerran aikaa. Olen aivan satavarma, etta Jerry on pitkilla jaloillaan jatkanut suoraan Santiagoon. Se ei pysahdy enaa. Ei varmana.
Nyt on suihkuteltu ja Albergue Edreiran tatsa hoitelee vaatteiden pesut ja kuivurinkin. Aah.
IIK! Huomenna vimppa 20 kilsaa ja ollaan Santiagossa!!!!!!!!!!!!!!!!
Uskomatonta…no ei hihkuta kuin perilla! Tiettya haikeuttakin on, mutta enempi iloa..niin se on!
Nautitaan nyt viela joka askeleesta ja iloitaan kaikesta kokemastamme!
Ilolla eteenpain 🙂

3 ajatusta artikkelista “Ei montaa askelta Santiagoon…..

  1. Siis jo ihan loppukirin paikka – vau!!! No ehkä kannttaa nauttia lopusta, joka askeleesta, oikein kunnolla, sillä on toi niin ainutlaatuinen kokemus eikä ehkä ihan äkkiä toistu. Kaikkien mutkien jälkeen matka on siis kohta takana ja pääsette huilimaan. Osaattekohan te vaan olla paikoillanne??? Ja se hellekin tuli sitten lopulta – no mahtuihan reissuunne lumisadekin. Hatun noston arvoinen suoritus – tai ehkä otan kunniaksenne skumppalasille huomisiltana, kun olette perillä.

    Tykkää

  2. Hienoa – kyllä saatte onnitella nyt toinen toisianne…vai oletkohan maininnut Aria vähään aikaan….ethän sie vaan sitä ole hukannut? Lohduttavaa, että kilot ei karise vaikka liikutte ihan valtavat määrät. Nyt jäädään odottamaan valokuvia. Ja uskon, että tietty haikeus valtaa mielen. Ainut laatuisella matkan olette taivaltaneet!

    Tykkää

  3. Hyvä tyä!! Ootte ihan äijiä, 777km kohta takana.. Huh huh! Hei, huomenna Santiagossa CAVA kuohuu??!.. Tai punkku virtaa! Ja varpaat alkaa paranemisprosessin ;–) Naattikaa! Besos!

    Tykkää

Jätä kommentti