Havaintoja, joista en ole muistanut kertoa…

En jaksa etsia oikeaa kohtaa, niin heittelen naita sitten tanne…
Yksi hauska asia taalla on, etta reitin varrella -ihan keskella ei mitaan tai sitten jonkun kylassa olevan talon nurkalla voi olla poyta, jossa on tarjolla esim. pienia appelsiinimehutetroja, omenoita, appelsiineja, kahvia termarissa, kakunpaloja etc.
Sitten siina on purkki, jossa lukee ”donativo” eli otat mukaasi mita tarvitset ja maksat sitten ”lahjoituksen” omantuntosi mukaan.
Toimii ilmeisen hyvin ja kiva juttu!

Triacastelan ja Samoksen seudun vuorilla on villisikoja, susia ja kettuja!
Siella kun kuljimme, niin yritin kokoajan tahystaa naita..olisi kauriskin riittanyt mulle, mutta ei mitaan.
Onneksi on edes haikarat!

Tapasimme toissapaivana taas sen ranskalaisen 10 henkisen porukan! Nain se menee..joistakin ei vain paase eroon… eilenkin olivat samassa yopaikassa Palas de Reissa. Hieman on mimmien hiukset kasvaneet, ei muuta muutosta. Kaaottinen poppoo!

Mitas muuta…uusia ja vanhoja tuttavuuksia…kivaa porukkaa. Saksalaisia on yha liikaa, mutta jenkeista olemme alkaneet jopa tykata! Outoa! Ai niin.. Jerry Minnesotasta kertoi tavanneenssa alkumatkalla reippaat kolme irkkumiesta -ovat kuulemma jo perilla. Pysahtyivat liki aina kuppilan kohdalla lepaamaan eli joivat isot tuopit joka kerta ja taas tallasivat junan lailla matkaan!

Ei muuta…

4 ajatusta artikkelista “Havaintoja, joista en ole muistanut kertoa…

  1. Mä olen niin koukussa tähän sun blogiin, että luen sitä nykyään reissussakin 🙂
    Nuista sinun irkkumiehistä tuli niiin mieleen eilinen seuramme (puolasta ja ukrainasta) Kun itse pyörittelen täällä Münichissa edessäni sitä pienintä oluttuoppia (0,5l) aina melkein tunnin verran, niin nämä herrat kaatavat ison tuopin yhdellä siemauksella! Nopeita poikia 🙂
    Aivan mahtavia viimeisiä vaelluspäiviä, toivottavasti ’maaliin’ saapuessanne on mahtavan upea auringon paiste, ja sä olet nostanut viimeiselle sadalle metrille rinkankin selkään 😉

    Tykkää

    • Kiva kuulla:) Minusta on taalla tullut ihan pro ”viño tinttoilija”..luulin olevani sita ennenkin, mutta ehheii…
      Tarjoavat punaviininkin aina kylmasta, niin on niin raikastavaa..en minakaan noille omituisille heavy-users-oluen-juojille parjaa..ehka onneksi niin;)

      Tykkää

  2. Maali alkaa häämöttää.. Kestää, kestää!! Ja kohta odottaa grande finale!!
    Muchos besos y buenas noches, amigos!

    Tykkää

  3. Hyvää Äitienpäivää Marjo! Meillä on täällä kesä ja lämmin sää jatkuu. On ihanan kaunista, koivuista hiirenkorvat. Mitä muuta, no sen tiedätkin, että lätkässä menee hyvin. Ne panttivangit on vapautettu ja tuotiin yksityiskoneella kotiin. On ollut mulla eka Äitienpäivä, että tytöt ei olleet aamusta laulamassa kotona…Eini flunssassa ja Elli tavattiin kyllä tänään myöhemmin. Äitinä on ihana olla. Voikaahyvin!

    Tykkää

Jätä kommentti