Takatalvi !!!????? Ei ole totta!!!!

Aamulla +3 astetta! Uskomatonta!! Niin…eilenkin oli tosi kylmaa…laheisilla vuorilla tuli lunta ja Santo Domingossa eilen illalla satoi rakeita!

Kamala tuuli ja me jaadytaan, mulla on yopuvun housut jalassa ja melkein kaikki mukana olevat puserot!
Noh…aamulla teimme paatoksen matkata bussilla Beloradoon 23 kilsaa. Sitten katsoimme paikallisen Pekka Poudan ennustetta ja ei ole totta….myrskytuulta, paljon sadetta ja siis oikeasti..3 astetta!!! Sentaan plussaa!!! ESPAÑJA!!!! AURINKOA, kiitos!!!
Siis jokunen paiva sitten nautittiin auringosta ja poltettiin kadet ja otsat!! Mulla oli HELLEHATTU paassa! Oliko se unta?

Pysakilla oli muitakin peregrinoja…. ja yhtakkia Ari oli puhunut minut ympari matkaamaan samantien Burgosiin saakka.
Santo Domingo-Belorado oli taas maantien vieressa hiekkapolulla tallaamista ja kaikki tietavat minun mielipiteeni siita!
Olisin tahtonut kylla tallata Oca-vuorelle San Juan de Ortegaan, silla siina olisi ollutkin patka kaukana autotiesta! Okei, joo joo…siella on kylmempaa kuin valkoisen karhun persauksissa.
Nyt siis olemme Burgosissa ja hyppasimme 70 kilsaa eteenpain. Aijai. Pakko minun on sekin toki tunnustaa, etta ei edes bussimatkaa ois pystynyt matkaaman omilla kengilla, vaan mulla oli Arin sukat ja varvaslipokkaat jalassa.

Stailattu lyömätön tyylini!

Stailattu lyömätön tyylini!

Nyt on laskettava mita ollaan tallattu….no sen kakssataa kilsaa…takana on 292 km ja edessa 485km.
Bussimatkalla kyytiin loikki kylla muitakin peregrinoja reippain maarin, mika helpotti minun huonoa omaa tuntoa;)
Majoituimme aikas vaatimattomaan (eka, jossa ei ole lakanoita!) Albergue Municipaliin ja pelkaanpa yosta tulevan melko hyytavan kylmakin! No kympin maksoi yhteensa, mutta samalla hinnalla ollaan asuttu paremminkin.
Punkataan 3. kerroksessa ja respa sekoitti paikat jotenkin ja nauroimme ekan puoli tuntia naapuripunkkalaisten kanssa, kun meidan peditkin oli buukattu seuraaville jos ei jokaista triplasti niin ainakin tuplasti. Lopulta respasta tulivat paikanpaalle katsomaan tilanteen, niin paasivat taas kartalle;)

UPEA, niin UPEA katedraali on tuossa ihan vieressa. Kierrettiin sita ympari ja se ei vaan mahdu ikina kokonaan valokuvaan! se on VALTAVA! Kierrettiin vanha kaupunki suht ympari -kaikki vaatteet paalla ja tultiin lamposeen suihkuun takaisin kampille. IHAN SAIRAAN KYLMA!


Tapasin ekan argentiinalaisen –paljon hymyileva isotukkainen poika ja uusia tuttavuuksia on pari skottiherraa. Saksalaisia on aivan liikaa–meidan Schalket ovat kivoja ja ne pari ”koyhaa mimmia”, mutta yleensa ottaen huonosti puhuvat englantia noi sakut…hmm, omituisia etuilijoita etc.
Huomenna jatketaan jalan–avasin sidepaketin ennen suihkua ja ilmeisesti saan tutustua viela jonkin muunkin kaupungin Hospitaleen. Aika iso on varvas pikkuvarpaaksi. Toivotaan, toivotaan…sairaanhoitajan otteet oli kuitenkin vakuuttavat!
Kokeilen huomenna laittaa kengan karkeen mun geelikantapohjallista:) Hih… Katsotaanpa kuis kulkee:)

—Tanaan olenkin kayttanyt teksissa ISOJA adjektiiveja—

8 ajatusta artikkelista “Takatalvi !!!????? Ei ole totta!!!!

  1. Terkkuja, terkkuja ihanalle Marjolle ja sen punaviinivarpaalle sekä Heavy Arskalle ja paljon voimia matkalle lähettää Kymi. Mahtavaa, että jaksatte jakaa matkan ihanuudet ja vähemmän ihkut kanssamme.

    Tykkää

  2. Hyvä tyä sitkeet!! Huolestuttaa kyllä toi sun pikkuvarpaan tilanne.. Hui!
    Niinhän sitä täälläkin kuviteltiin että teillä on kuljettavana Santo viaje, mut onko välillä ollu yx Via Dolorosa??? En kyllä pystyis tuohon, joten papukaijanmerkkejä teille!!!
    Täällä lumet ja jäät melkein menneet, kun tuutte kotiin, on jo ehkä.. No ainakin kevät 😉
    Tänään käytiin kevään viimasella avantouinnilla ja jopa aurinko paisto. Skoolattiin kylmällä Törleyllä laiturilla sen kunniaksi. Kateeks kyl käy nuo viinitarhat, joitten vierellä tallailette!
    Onko mun lempijuomaa cavaa näkynynnä?
    Meiltä molemmilta teille molemmille rajut rutistukset ja isot kannustukset!!!

    Tykkää

  3. Koettelee, koettelee vaan, ei hylkää Herra :-). Mietin ja ajattelin tänään, että olet aikamoisella matkalla. Mitä matka opettaa sinulle ja mitä sinä opetat muille matkalaisille. Ihania nuo espanjankieliset kommenttisi blogissa. Ihan sama mitä niissä oikeesti lukee, mutta näyttävät hyviltä ja sopivat tekstiin. Vitet sun varvasongelma – ei kiva, älä kuitenkaan ole liian ankara itsellesi, Huonoina päivinä hyppäätte bussiin, suuntahan on kuitenkin oikea ”aina eteenpäin” ja varvas saa levätä. Olisi edes peukalo :-(. Me valmistaudutaan täällä vapun viettoon. Kylmää on täälläkin joten lähetän sinulle ISON ja LÄMPÖISEN haluksen ja terkkuja Arille – aika pro mies!!

    Tykkää

  4. Takatalvi näyttää tosiaan Pohjois-Espanjassa olevan – just näytettin uutisissa lähes 20 senttisiä hankia, hui. Älkää jäätykö siellä! Älkääkö liukastelko – olisi aika hurjaa liukastua jäähän vappuna Espanjassa, heh heh. Täällä sentään perinteisenoloinen vappusää: kalsaa, tuulta ja välillä sadetta. Nyt oli kuva sun pikkuvarpaasta, aika raju 😉 Yksi bussipäivä tekee sille varmaan terää eikä teidän dallailun arvoa yhtään vähennä. Arille terkkuja ja keep on walking!

    Tykkää

    • Tanaankin satoi hieman lunta –yksi hollantilaisnainen hellepaivilla otti ja lahetti kaikki lamposet vaatteet postitse kotiin!! Oijoi…hiemakos nyt harmittaa -mulla kavi sama mielessa, mutta ollaan iloisia, etta meilla on kunnon varsibootsit ym lamminta! Terkut takaisin:)

      Tykkää

Jätä kommentti